Udlejning

 

Står du med et akut problem og mangler en afstivningskasse eller blot skal bruge en til et enkelt projekt, så har du mulighed for at leje en via vores samarbejdspartnere.

Ønsker du at leje afstivningskassen, så kontakt os blot på tlf. 74 83 53 18 eller mobil: 20 23 42 65

Så giver vi dig en henvisning til en udlejer i nærheden af dig, så du og dine ansatte kan arbejde sikkert videre. 

 

Nem udlejning af gravekasser

Som entreprenør ved du, at der kan være mange udfordringer, der knytter sig til byggeprojekter. I årenes løb har du sikkert løst og overvundet en del udfordringer. Det er også grunden til, at dine kunder stadig foretrækker dine serviceydelser. Hos Stenger er vi altid klar til at hjælpe entreprenører som dig, som gerne vil tilbyde god kundeservice. Vi har specialiseret os i udvikling og udlejning af gravekasser. Så hvis dit projekt kræver, at du anvender afstivningskasser, så kan vi med kort varsel levere dem til dig.

For os gør det ingen forskel, om det drejer sig om et større eller mindre projekt. Det samme gør sig gældende, hvis der kun er tale om en enkel opgave. Her på siden har du mulighed for at leje de gravekasser, du står og mangler. Hvis du er udlejer, kan du henvende dig til en af vores samarbejdspartnere og få et godt tilbud. Hos os er det altid nemt at leje en gravekasse. Sikkerhed på byggepladsen må man aldrig undervurdere. Når det drejer sig om at sikre udgravninger, så er det yderst vigtigt, at man lejer gravekasser af god kvalitet. Det er det, vi tilbyder vores kunder.

Gravekasse udlejning

Som sagt er udlejning af gravekasser vores kerneforretning. Så hvis dit firma skal lave et større gravearbejde, giver det god mening, at du kontakter os. Vores afstivningskasser er både sikre og lette. Vi tilbyder dag-til-dag levering. Kasserne er let at samle og montere. De kan løftes af mindre maskiner og er lette at håndtere. Vi tilbyder udlejning af gravekasser til entreprenører, kloakmestre, kommuner, m.fl.

Stenger har faktisk patent på afstivningskasser i Danmark. Vi videreudvikler løbende vores gravekasser, fordi vi ved, at markedet og dets udfordringer konstant ændrer sig. Vi har stor fokus på at designe gravekasser, som både er sikre og lette. Det har stor betydning for vores kunder. Det gør det nemmere for dem at håndtere kasserne og sørge for sikkerheden på byggepladsen. Hvis du ønsker at købe gravekasser hos os, kan vi lave dem på specialmål. På den måde får du afstivningskasser, der er tilpasset dine behov. Det har stor betydning, hvis du plejer at foretage udgravninger, der minder om hinanden.

Et af de seneste produkter i vores sortiment er en let gravekasse, der egner sig til udgravninger i byområder, hvor der er mange tværgående kabler og kloakrør. Det kan udgøre en stor udfordring, hvis man ikke har den rette gravekasse. Men det kan du nu få.